Τα σχολεία ανοίγουν στις 14 Σεπτεμβρίου και οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία. Επιστρέφει, όμως και ο «πονοκέφαλος» για τις μαμάδες για το τι κολατσιό να βάζουν κάθε μέρα στα παιδιά.
Δείτε παρακάτω συνταγή για αλμυρά κρουασανάκια που σίγουρα θα αρέσουν στα παιδιά.
Το βασανιστικό ερώτημα κάθε μαμάς είναι, «τι να βάλω για κολατσιό στο παιδί μου σήμερα».
Δείτε, λοιπόν, πώς να φτιάξετε εύκολα και σπιτικά, τα δικά σας αλμυρά κρουασάν.
Υλικά:
Ένα πακέτο σφολιάτα
10-15 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
τριμμένο τυρί της επιλογής σας
Εκτέλεση:
Κόβετε τη σφολιάτα σε τριγωνάκια, βάζετε μία φέτα γαλοπούλα, 2 κ.τ.σ τριμμένο τυρί και τυλίγετε.
Βάζετε τα κρουασανάκια σε ταψί που θα έχετε τοποθετήσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνετε στους 220 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά.