Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Peter Pan on ice Χριστούγεννα στην Αθήνα»

Το baby.gr σε συνεργασία με την Nova Προνόμια χαρίζει από 1 διπλή πρόσκληση σε 6 τυχερούς για την παράσταση «Peter Pan on ice Χριστούγεννα στην Αθήνα» στις 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00

Δείτε τους Νικητές!!

Ο Πίτερ Παν, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, έρχεται στην Αθήνα σε μια φαντασμαγορική παράσταση στον πάγο με τους περίφημους Russian Ice Stars!

Μια πελώρια παγοπίστα που αστράφτει από νεραϊδόσκονη θα καλύψει την αρένα του Taekwondo, για να υποδεχτούμε μαζί τον Πίτερ Παν, την Τίνκερ Μπελ, τον Κάπτεν Χουκ και όλους τους υπέροχους χαρακτήρες που έπλασε η φαντασία του συγγραφέα Τζ. Μ. Μπάρι!

Από τις καμινάδες του Λονδίνου και το σπίτι της οικογένειας Ντάρλινγκ ως το πειρατικό του Κάπτεν Χουκ  και τον καταυλισμό της Τάιγκερ Λίλι, η παράσταση είναι ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τη Χώρα του Ποτέ, γεμάτο ενέργεια, κέφι, μουσική, παραμυθένια σκηνικά και εκθαμβωτικές χορευτικές φιγούρες πέρα από κάθε λογική: ξέφρενες περιστροφές, ακροβατικά, ξιφομαχίες, φλεγόμενα χούλα χουπ – όλα εκτελεσμένα με απόλυτη ακρίβεια και συγχρονισμό από το  σύνολο των Russian Ice Stars, την αφρόκρεμα των Ρώσων χορευτών στον πάγο.

Η ιστορία του Πίτερ Παν: είναι ωραίο να μη μεγαλώνεις ποτέ!

Έναρξη : 29.11.2016
Λήξη : 07.12.2016
Νικητές : Έξι (6)
Δώρο : από 1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση «PETER PAN ON ICE ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:00
 

Με την συμμετοχή σας συμφωνείτε με τους όρους του διαγωνισμού.

 

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

Οι Νικητές είναι οι εξής :

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ
ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΧΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΡΗΓΑΣ ΡΕΠΑΝΑΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ
 

 

baby_contest_Nova_PronomiaZ1.pdf