Δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο και γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο

Κατά καιρούς διαβάζουμε τέτοιου είδους ειδήσεις στο Διαδίκτυο, παρ ‘όλα αυτά, είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς πώς είναι πραγματικά.

Χάρη στην φωτογράφο γεννήσεων Paulina Splechta, μπορούμε όλοι να το δούμε και μάλιστα σε φωτογραφικό υλικό!

Η Paula D’Amore, μητέρα ήδη δύο παιδιών ένιωσε τους πρώτους πόνους του τοκετού στο σπίτι και αποφάσισε ότι μπορεί να περιμένει λίγο μέχρι να πάει στο μαιευτήριο. Η φωτογράφος πήγε με διαφορετικό αυτοκίνητο στο μαιευτήριο και όταν έφτασε έξω από το Boca Raton Regional Hospital, πήδησε έξω από το αμάξι της για να βοηθήσει την Paula και τον σύζυγό της Joe καθώς το μωρό βιαζόταν να έρθει στον κόσμο!

«Έτρεξα στο αυτοκίνητό τους με την κάμερα στο χέρι και είδα τον Joe να κρατάει το κεφαλάκι του μωρού στα χέρια του!», περιγράφει συγκλονισμένη η Paulina στο περιοδικό Popsugar.

Μπορεί να φαίνεται χαοτικό, αλλά η Paula ήταν απίστευτα ήρεμη.

«Ευτυχώς όλοι λειτουργήσαμε οργανωμένα: ο μπαμπάς ήταν ήρεμος και συνεργάσιμος και η Paula έσπρωχνε με τις οδηγίες του γιατρού και του νοσηλευτικού προσωπικού που κατέβηκαν όλοι κάτω», συμπληρώνει η Paulina.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η Paula γέννησε το πρώτο της παιδί με καισαρική και αυτό είναι το δεύτερο μωρό που φέρνει στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο αφού οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γέννησε δεν ήταν και οι ιδανικές!

«Είναι εξαιρετικά σπάνιο και εκπληκτικό, πόσο μάλλον όταν η γέννα γίνεται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου! Είναι όμως ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας προς όλες τις μητέρες,» λέει η Paulina. «Επιλέξτε τη σωστή ιατρική ομάδα, εμπιστευτείτε το μητρικό σας ένστικτο και απολαύστε μια όμορφη και ευχάριστη εμπειρία, ακόμη και αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζετε», καταλήγει η ίδια.