Φωτογραφία δείχνει πόσο διαφορετικές μπορεί να είναι οι εγκυμοσύνες

Μια φωτογραφία που έγινε viral δείχνει δύο μέλλουσες μητέρες, σχεδόν πέντε μηνών έγκυες οι οποίες όμως είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Από αυτό καταλαβαίνουμε λοιπόν πώς κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Οι εικονιζόμενες είναι η Chontel Duncan, μοντέλο από την Αυστραλία, η οποία βρίσκεται στην 21η εβδομάδα εγκυμοσύνης και η Nat, η οποία βρίσκεται στην 25η εβδομάδα κύησης.

Η Duncan δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram, μαζί με για λεζάντα στην οποία περιγράφει την όμορφη εμπειρία της εγκυμοσύνης συζητώντας για «κλωτσιές, φαγητό και ονόματα», όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε μόλις ένα μήνα διαφορά στην εγκυμοσύνη, έτσι τα παιδιά μας θα έχουν την ίδια ηλικία, θα πηγαίνουν στην ίδια τάξη στο σχολείο και θα είναι τα καλύτερα μπουμπούκια», έγραψε χαριτολογώντας, σημειώνοντας ότι αυτή είναι η τρίτη εγκυμοσύνη για τη Nate και η πρώτη για εκείνη. Σχολιάζοντας την αισθητή διαφορά στα μεγέθη που έχουν οι κοιλιές τους, η Duncan λέει «Κάθε γυναίκα εγκυμονεί διαφορετικά και αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι κάποιος κάνει κάτι λάθος ή δεν είναι υγιής, κλπ. Και οι δύο έχουμε υγιή μωρά που μεγαλώνουν φυσιολογικά και οι δύο έχουμε απίστευτες εγκυμοσύνες μέχρι στιγμής και είμαστε γεμάτες ενέργεια!».

Παρόλο που η φωτογραφία δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο, κάνει τον γύρω του Διαδικτύου τώρα που η Duncan βρίσκεται στις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της αφού είναι ήδη οχτώ μηνών έγκυος!

Τα καλύτερα ευχόμαστε και στις δύο μαμάδες!