Η έγκυος που βαφόταν την ώρα που γεννούσε

Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για γυναίκες κατά τη διάρκεια του τοκετού: κάποιες τα βάζουν με τον σύζυγό τους, κάποιες με τον γιατρό, άλλες πάλι δεν προλαβαίνουν να φτάσουν στο μαιευτήριο και γεννούν καθ’ οδόν.

Δεν έχουμε δει όμως ποτέ καμιά γυναίκα να είναι τόσο λαμπερή, σαν να επρόκειτο να ποζάρει για τον λογαριασμό της στο Instagram.

H make up artist από τη Νέα Υόρκη Alaha Majid, μοιράστηκε εικόνες του εαυτού της την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι του μαιευτηρίου να περιβάλλεται από παλέτες και να απλώνει προϊόντα ομορφιάς στο πρόσωπό της …παρά τις συστολές!

«Ναι, βαφόμουν την ώρα των ωδίνων», έγραψε η 27χρονη στους οπαδούς της. Αποκάλυψε μάλιστα, ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 15 πινέλα, παλέτα σκιών με 35 χρώματα, μαντιλάκια ντεμακιγιάζ και πολλά άλλα.

Μπορεί να μην το κάνουν αυτό όλες οι μαμάδες, ωστόσο οφείλουμε να επικροτήσουμε την αφοσίωση της Alaha στην τέχνη της και την ικανότητά της να δημιουργήσειι ένα τόσο ωραίο μακιγιάζ, ενώ πονούσε! Δείτε όλες τις φωτογραφίες!