Προστατεύστε και ανακουφίστε το μωράκι σας από τους κολικούς με το gel της Frezyderm

Όλες οι μαμάδες έχουν ξαγρυπνήσει δίπλα στα μωρά τους, τους πρώτους μήνες της ζωής τους, εξαιτίας των κολικών.

Ακόμα κι αν πρόκειται για μία προσωρινή κατάσταση που διαρκεί λίγο καιρό, οι κολικοί βασανίζουν τα περισσότερα μωράκια και αυτά, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι τους συμβαίνει είναι αναστατωμένα και κλαίνε.

Το άνυδρο gel Colic Relief Massage Gel της FREZYDERM είναι ένας σύμμαχος ανεκτίμητης αξίας για όλες τις μαμάδες, καθώς ανακουφίζει άμεσα από τα ενοχλητικά συμπτώματα.

Τα μαλακτικά έλαια αμυγδάλου, καλέντουλας και χαμομηλιού που περιέχει η προηγμένη σύνθεση του Colic Relief Massage Gel, προσφέρουν άμεση ανακούφιση στα μωρά και κάνουν τον ύπνο πιο εύκολο και γλυκό. Επιπλέον, δεν περιέχει parabens, φαρμακευτικές ουσίες, και συντηρητικά, ενώ σέβεται την τρυφερή και ευαίσθητη επιδερμίδα τους, ελαχιστοποιώντας τη πιθανότητα για εκδήλωση αλλεργιών.

Απλώστε το gel στην κοιλίτσα του, τις ώρες που δεν ταλαιπωρείται από τους κολικούς, ώστε να είναι ήρεμο, και κάντε μασάζ για ταχύτερη ανακούφιση. Ακουμπήστε απλά την παλάμη σας κάτω από το στήθος και κινήστε την με φορά προς τα κάτω, 5 με 6 φορές. Κρατήστε τα γονατάκια του κοντά στην κοιλιά του για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να ανακουφιστεί από τυχόν αέρια. Μετά, συνεχίστε το ήπιο μασάζ στην κοιλίτσα κυκλικά με τη φορά του ρολογιού. Το Colic Relief Massage Gel αυξάνει τη θερμοκρασία του δέρματος κατά ένα βαθμό, ώστε να ανακουφίζει το μωράκι σας χωρίς όμως να επηρεάζει τη μικροκυκλοφορία του αίματος.

Συνήθως, οι μανούλες προσπαθούν να ανακουφίσουν τα μωρά τους πηγαίνοντας τα μία βόλτα στο μάρσιπο ή αγκαλιάζοντάς τα καθώς η ελαφριά πίεση και η ζεστασιά της αγκαλιάς είναι εξαιρετικά χαλαρωτικά! Άλλες μαμάδες ηρεμούν τα μωρά τους κάνοντας τους ελαφρό μασαζάκι στα άκρα και κινώντας τα ποδαράκια του μαλακά προς την κοιλιά του. Όποια και αν είναι η δική σας μέθοδος όμως, το Colic Relief Massage Gel της FREZYDERM σίγουρα θα σας βοηθήσει!