Τα δύο πρώτα δύσκολα χρόνια της μητρότητας σε φωτογραφίες…

Η Anna Ogier Bloomer δεν ήταν απολύτως αποστασιοποιημένη από τον κόσμο της μητρότητας. Φωτογράφιζε οικογένειες για χρόνια. Ωστόσο, μόνο όταν απέκτησε το δικό της μωρό, ένιωσε πραγματικά όλα τα έντονα συναισθήματα που προκαλεί η μητρότητα.

Από στέρηση ύπνου μέχρι άρρωστα πρωινά στον καναπέ! Οι παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε είναι από τις πιο ρεαλιστικές που έχουμε δει ποτέ και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν είναι πως οι ευτυχισμένες οικογένειες έχουν κι αυτές τις δυσκολίες τους ! Μητρότητα λοιπόν δεν είναι μόνο λαμπερές και αψεγάδιαστες φωτογραφίες στο Instagram…

Σε συνέντευξή της στη Huffington Post, η Anna Ogier – Bloomer αποκαλύπτει: «Η μητρότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ και πραγματικά έμεινα έκπληκτη με τις δυσκολίες που συνάντησα μπροστά μου τα δυο πρώτα χρόνια.». «Κανένα κομμάτι της ζωής μου δεν έμεινε ίδιο από τότε που έγινα μητέρα. Τα πάντα άλλαξαν και αυτό είναι καταπληκτικό αλλά και δύσκολο παράλληλα.», συμπληρώνει η ίδια.

Η πρωταγωνίστρια στις φωτογραφίες δεν είναι άλλη από την κόρη της Anna, Violet. Όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες η νεαρή μανούλα δυσκολεύτηκε πολύ στον θηλασμό και παραδέχεται ότι ήταν εξαιρετικά επώδυνη η διαδικασία. «Της Violet της άρεσε να δαγκώνει κατά τη διάρκεια του θηλασμού γι΄αυτό έπρεπε συχνά να διακόπτω αλλά συνέβαινε έτσι κι αλλιώς πολλές φορές», θυμάται η Anna.

«Είχα επίσης πόνο στα χέρια μου, τα δάχτυλά μου, το λαιμό, την πλάτη, τους ώμους, τα γόνατα και κάθε μέρος του σώματός μου επειδή είχα όλη μέρα το μωρό στην αγκαλιά μου!», συμπληρώνει.

Όλα αυτά βέβαια ξεχνιούνται αμέσως με τις γαλήνιες στιγμές και τα χάδια στον καναπέ!