Η φωτογράφος Ναταλία Ρίζου…και τα μωρά της!

Η Ναταλία Ρίζου είναι οικογενειακή φωτογράφος 2ης γενιάς. Ακολουθούσε τη μαμά της στο σκοτεινό θάλαμο από 5 χρονών κι από τότε λατρεύει το μυστηριώδες μέρος όπου το φιλμ γίνεται φως κι εικόνα.

Λατρεύει τη μαγεία της φωτογραφίας που δε χάθηκε, ακόμη κι όταν το φιλμ έδωσε τη θέση τους στις ψηφιακές μηχανές. Τη μαγεία του σκοτεινού θαλάμου που μεταφέρθηκε στο μυαλό, όπου ζουν οι πιο γλυκές αναμνήσεις.

 

Η Ναταλία Ρίζου υπομονετικά περιμένει μέχρι να πετύχει τις μοναδικές εκείνες φωτογραφικές λήψεις που συντροφεύουν τις οικογένειες για πάντα. Αληθινές στιγμές, αληθινές σχέσεις. Τα γαλανά μάτια του μωρού, το απαλό χνούδι στο κεφαλάκι του, τη μεταξένια του επιδερμίδα, τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια του, το χασμουρητό του.

Οι πρώτες εικόνες από το μωρό μας, είναι μοναδικές. Τις κουβαλάμε πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας. Αυτές τις στιγμές, η Ναταλία Ρίζου σας τις χαρίζει για πάντα.

Βρεφικές φωτογραφίες, από τις πρώτες ημέρες του μωρού σας, από τις πρώτες στιγμές της οικογένειας σας, που «στήνονται» αποκλειστικά για εσάς, με σκηνικά που δημιουργούμε εμείς για εσάς, με απόλυτο σεβασμό στο νεογέννητο σας και πάντα με επαγγελματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Magicalworld.gr και στο Facebook: Magical World by Natalia Rizou.