Μπαμπάς θα γίνει ο πρώτος άντρας που έκανε μεταμόσχευση πέους

Η επιστήμη τον 21ο αιώνα φαίνεται πώς έχει πραγματικά προχωρήσει και το αποδεικνύει κάθε μέρα!

 

Η σύντροφος του άντρα που έκανε υποβλήθηκε πρώτος σε μεταμόσχευση πέους φέρεται να είναι έγκυος τώρα και περιμένει τον καρπό του έρωτά τους, όπως μεταδίδει το CNN.

Ο γιατρός του άντρα, Andre van der Merwe, επικεφαλής του τμήματος Ουρολογίας του Πανεπιστημίου του Stellenbosch στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, είπε ότι το μωρό θα έρθει στον κόσμο σε περίπου τέσσερις μήνες!  

Ο άνθρωπος που υποβλήθηκε στην μεταμόσχευση πέους και διατηρεί την ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους, ακρωτηριάστηκε στο επίμαχο σημείο μετά από επιπλοκές που παρουσίασε από μια παραδοσιακή περιτομή.

Οι χειρουργοί έκαναν την επαναστατική χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Δεκέμβριο. «Η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε στην επέμβαση είχε προηγουμένως δοκιμασθεί στις πρώτες μεταμοσχεύσεις προσώπου. Η δυσκολία έγκειται στη συγκόλληση των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων και νεύρων του μοσχεύματος με το σώμα» δήλωσε ο Van der Merwe σε δελτίο Τύπου. Είπε επίσης ότι ο εντοπισμός δότη πέος ήταν μια μεγάλη πρόκληση .

Αυτή είναι η δεύτερη που επιχειρήθηκε αυτού του είδους η χειρουργική επέμβαση. Στο παρελθόν είχε γίνει μια μεταμόσχευση πέους στην Κίνα, αλλά τελικά απέτυχε καθώς το μεταμοσχευμένο όργανο είχε απορριφθεί από τον οργανισμό, σύμφωνα με το CNN.

Αν όλα πάνε καλά, η διαδικασία μπορεί  να λειτουργήσει και για τους άνδρες που έχουν χάσει τα πέη τους από καρκίνο του πέους ή ακόμα και ως έσχατη λύση για τη σοβαρή στυτική δυσλειτουργία.