Γιατί τα παιδιά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο είναι ξεχωριστά

Μαμάδες, αν περιμένετε να γεννηθεί το μωρό σας τον Φεβρουάριο ή το παιδί σας έχει γεννηθεί τον μήνα αυτό, τότε θα πρέπει να ξέρετε πως είναι ξεχωριστό. Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά διάφορες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως τα παιδιά που γεννιούνται τον Φεβρουάριο είναι ξεχωριστά.

Και ιδού παρακάτω οι λόγοι:

Γίνονται ψηλότερα

Σύμφωνα με μία έρευνα του Χάρβαρντ το 2006 που έγινε σε δείγμα 21 χιλιάδων παιδιών απ’ όλο τον κόσμο, όσα έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο είναι ψηλότερα και βαρύτερα στην ηλικία των 7 χρόνων, σε σχέση με εκείνα που γεννήθηκαν άλλον μήνα.

Είναι πιο έξυπνα

Η ίδια μελέτη του Χάρβαρντ έδειξε, επίσης, πως τα παιδιά του Φεβρουαρίου (και γενικότερα όσα γεννήθηκαν στη διάρκεια του χειμώνα), τα πήγαν καλύτερα σε μία σειρά τεστ νοημοσύνης.

Έχουν καλλιτεχνική φύση

Τα παιδιά του Φεβρουαρίου θα ανήκουν είτε στον αστερισμό του Υδροχόου είτε σε εκείνο των Ιχθύων, που ούτως ή άλλως πρόκειται για ζώδια με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες κι αναζητήσεις, αλλά και δημιουργικότητα. Αλλά αν δεν πιστεύετε στην αστρολογία, ήρθε μία μελέτη της Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, να υποστηρίξει πως όσοι γεννήθηκαν τον Φεβρουάριο είναι πιο πιθανό να είναι καλλιτέχνες. Θέλετε παραδείγματα; Μπομπ Μάρλεϊ, Τζένιφερ Άνιστον (Υδροχόοι) και Δημήτρης Χορν, Γιάννης Πάριος (Ιχθύες).

Κρύβουν έναν ηγέτη μέσα τους

Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να γεννήσατε έναν μελλοντικό πολιτικό ηγέτη; Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που έχουν γεννηθεί σημαντικοί πολιτικοί. Στην Ελλάδα τον μήνα αυτό είχαν γεννηθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο πατέρας του Γεώργιος Παπανδρέου. Στην Αμερική, ο Αβραάμ Λίνκολν και ο Ρόναλτν Ρέιγκαν. Και, μάλλον, δεν είναι και τόσο τυχαίο, αφού σύμφωνα με σχετική έρευνα οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο έχουν την τάση να ασχολούνται περισσότερο με την πολιτική, ενώ είναι ανήσυχα πνεύματα.

Ο μήνας γέννησής του είναι ο ίδιος ξεχωριστός

Ο Φεβρουάριος είναι από μόνος του ένας ξεχωριστός μήνας, αφού είναι ο μικρότερος όλων με 28 ημέρες. Και κάθε 4 χρόνια έχει 29 ημέρες. Κι αν το παιδί σας είναι γεννημένο αυτή την ημερομηνία, είναι ακόμη πιο ξεχωριστό. Ε;