Ιδέες για να επαναχρησιμοποιήσετε τα πλαστικά πασχαλινά αυγά

Μόλις ανοιχτούν τα πολύχρωμα πλαστικά αυγά του Πάσχα και καταναλωθεί το περιεχόμενό τους από τα παιδιά σας, το πιθανότερο είναι να τα πετάξετε.

Εάν λοιπόν δεν είστε πρόθυμοι να τα φυλάξετε στην αποθήκη σας μέχρι του χρόνου, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Από εκπαιδευτικά παιχνίδια μέχρι τάπερ για το κολατσιό , δείτε όλα τα καταπληκτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας αυτά τα μπιχλιμπίδια του Πάσχα.

Μάθημα ορθογραφίας

Διδάξτε στο παιδάκι σας την αλφάβητο χρησιμοποιώντας λίγα αυγουλάκια!

Στεφάνι

Η άνοιξη ήρθε και η Πρωτομαγιά δεν αργεί! Τι θα λέγατε για ένα στεφάνι από αυγά;

Παιχνίδια για το μπάνιο

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ένα σωρό χρήματα για παιχνίδια για το μπάνιο. Απλά πετάξτε μερικά πλαστικά αυγά μέσα στην μπανιέρα! 

Τάπερ

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους να επαναχρησιμοποιήσετε τα πλαστικά αυγά του Πάσχα είναι να τα μετατρέψετε σε τάπερ για σνακ. Είναι το τέλειο δοχείο για τα μικρά παιδιά ή παιδιά προσχολικής ηλικίας. 

Θήκη για αλάτι και μπαχαρικά

 

Χρησιμοποιήστε τις θήκες για αποθηκευτικό χώρο και γεμίστε είτε με αλάτι και μπαχαρικά ή ακόμα και με είδη γραφείου.

Ψεύτικο φαγητό

Δώστε τα αυγά που έχουν απομείνει στο παιδάκι σας για να πάιξει στην κουζίνα του και να φτιάξει την πιο νόστιμη ομελέτα! 

Στείλτε γλυκά μηνύματα

Χρησιμοποιήστε τα αυγά για να θυμίσετε στο παιδί σας ότι είναι έξυπνος, ευγενικός, όμορφος και πάνω απ ‘όλα, ξεχωριστός.

Διακόσμηση για το δέντρο

Ποιος είπε ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα για να στολίσουμε ένα δέντρο; Χρησιμοποιήστε μια κορδέλα και κρεμάστε τα αυγά στο δεντράκι σας.

Θήκη για τα ρεσώ σας

Τα πασχαλινά αυγά δεν είναι μόνο για τα παιδιά. Μετατρέψτε τα σε θήκη για τα ρεσώ σας και διοργανώστε μια ρομαντική βραδιά για τον καλό σας!