Νέα γεύση βρεφικού γιαουρτιού ΔΕΛΤΑ Advance

Για πρώτη φορά, στην κατηγορία των βρεφικών γιαουρτιών, ένας μοναδικός συνδυασμός φρούτων & δημητριακών, με πρωταγωνιστή το Πορτοκάλι.

Το πορτοκάλι είναι ένα φρούτο με αντιοξειδωτική δράση επειδή είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και μαζί με το μήλο συνδυάζονται απολαυστικά και προσφέρουν ενέργεια από τους άμεσα αφομοιώσιμους υδατάνθρακες που περιέχουν. Η βρώμη είναι ένα δημητριακό με μοναδική και πολύτιμη διατροφική αξία, πλούσια σε διαλυτές φυτικές ίνες και παρέχει σημαντική ευεργετική επίδραση σε μεγάλο εύρος λειτουργιών του οργανισμού.

Η σειρά Advance αποτελείται από γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες ανάπτυξης των μικρών παιδιών, από 6 μηνών. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία γεύσεων όπως: 5 δημητριακά, μήλο- μπανάνα, βερίκοκο- αχλάδι, λευκό, φαρίν λακτέ & Ροδάκινο-Μήλο-Βρώμη, τώρα και με ανατρεπτική γεύση ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΜΗΛΟ- ΒΡΩΜΗ, όλα ειδικά σχεδιασμένα για τα αγαπημένα μας μικρά!

Η ΔΕΛΤΑ πρωτοπορεί και προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια που επιλέγει φρέσκα προϊόντα, ελληνικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας για τη σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.