Πώς να πείσεις το παιδί σου να φορέσει άλλα παπούτσια εκτός από αθλητικά

Επιλογές για τα γιορτινά καλέσματα με τα παιδιά, από το TopShoes.gr

Η ζωή μας με τα παιδιά μας, είναι υπέροχη και δύσκολη ή υπέροχα δύσκολη, πιο ποιητικά. Όλα εξαρτώνται από τη στιγμή και τη «μάχη» που δίνουμε μαζί τους, την κάθε φορά.

Μία από τις επερχόμενες «μάχες», είναι να καταφέρουμε να τα πείσουμε να φορέσουν κάτι άλλο στα πόδια τους, εκτός από τα αγαπημένα τους, αθλητικά παπούτσια, ενόψει εορτών.

Αρχικά να συμφωνήσουμε ότι, ο τρόπος που ντύνονται ανάλογα με την κάθε κοινωνική περίσταση, είναι για τα παιδιά ένα μάθημα που είναι καλό να λάβουν.

Είναι κάτι που διδάσκεται μιμητικά, να μπορούν τα «μικρά ανθρωπάκια» να φέρουν τον εαυτό τους, με άνεση και αυτοπεποίθηση και να απολαμβάνουν τις κοινωνικές συναναστροφές και τη χαρά της κάθε στιγμής.

Για τα παιδιά που έχουν αρχίσει να έχουν άποψη, μην προσπαθήσετε να επιλέξετε παπούτσια χωρίς τη γνώμη τους. Κάντε το μαζί! Μπείτε στο TopShoes.gr και αναζητήστε το κατάλληλο παπούτσι για την κάθε περίσταση, κάνοντας προτάσεις χωρίς να επιβάλλετε τη γνώμη σας.

Η μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη παιδικών παπουτσιών σε επώνυμες γνωστές μάρκες, θα τα δελεάσει να δοκιμάσουν διαφορετικά στυλ.

Στο TopShoes.gr, θα βρείτε τα πάντα για κορίτσια και αγόρια, από παπούτσια αγκαλιάς, μέχρι αρβυλάκια και από αθλητικά μέχρι γαλότσες.

Για τις γιορτινές ημέρες, πάντως, που θα πάτε με το παιδί σε καλέσματα, ρεβεγιόν, επισκέψεις, γιορτινές βόλτες και πάρτι, θα βρείτε πολλές εναλλακτικές για πιο προσεγμένες εμφανίσεις. Υπάρχουν, στο TopShoes.gr, ροκ και τρέντι, επιλογές , αλλά και κλασσικές προτάσεις.

Όπως και οι μεγάλοι, έτσι και τα παιδιά μπορούν να δείχνουν προσεγμένα και καλοντυμένα με ένα απλό ρούχο και ένα στυλάτο παπούτσι. Τα τζιν και τα κολάν των κοριτσιών, οι φούστες από τούλι και τα απλά φορέματα, αλλάζουν αισθητική, όταν σεταριστούν με τα μοδάτα αρβυλάκια σε παστέλ ή έντονα χρώματα, με πουά ή άνιμαλ πριντ. Ή με γούνινα μποτάκια σε πολλά χρώματα και στυλ.

Και τα αγόρια, δεν χρειάζεται να αλλάξουν τα ρούχα που φορούν καθημερινά. Αρκεί ένα ωραίο σκούρο τζην ή ένα baggy υφασμάτινο παντελόνι, συνδυασμένο με μαλακά, καστόρινα ή δερμάτινα μποτάκια, και είναι «ντυμένα».

Στο Topshoes.gr θα βρείτε online, ότι παπούτσι ψάχνετε, σε όλα τα στυλ και τιμές, για εσάς και τα παιδιά σας. Έρχονται στην πόρτα σας, δωρεάν σε όλη την Ελλάδα και με επιλογή δωρεάν αλλαγής.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το TopShoes.gr στο Facebook και στο Instagram, για να ενημερώνεστε για τα νέα μοντέλα και όλες τις τάσεις.