Το μωρό της φίλης σου ήρθε και θα πάρει το πιο ιδιαίτερο δώρο από εσένα!

Οι πιο διαφορετικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις δώρων για το μωράκι που μόλις ήρθε!

Το μωράκι που τόσο ανυπομονούσες να έρθει, είναι εδώ! Τι καλύτερο από το να το υποδεχθείς με ένα δώρο ξεχωριστό, για το οποίο οι γονείς θα σε μνημονεύουν, όταν θα το χρησιμοποιούν για το πόσο χρήσιμο και πρακτικό είναι!

Δες παρακάτω μερικές προτάσεις από το site της εταιρείας Safebebe https://safebebe.gr/ και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις επιλογές που σου προσφέρει!

Κουβερτάκι βόλτας

To κουβερτάκι βόλτας Trendy Wrapping είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε μανούλα για το καρότσι και για το κάθισμα του αυτοκινήτου που θα κρατήσει το μωράκι ζεστό και την επιφάνεια που ξαπλώνει καθαρή για τη βόλτα του.

Θερμαντήρας για Μωρομάντηλα

Ο θερμαντήρας για μωρομάντηλα της Prince Lionheart EVO Wipe Warmer  χαρίζει σε κάθε αλλαγή πάνας, τη ζεστασιά που πάντα έλλειπε. Το πατενταρισμένο σύστημα Ever-Fresh, κρατάει τα μωρομάντηλα υγρά, δεν τους επιτρέπει να μαυρίζουν, και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μύκητων και άλλων βλαβερών μικροβίων.

Αλλαξιέρα με φώτακι νυκτός Illumipad

Αλλαγή πάνας στο σκοτάδι; Όχι πια! Η αλλαξιέρα με φωτάκι νυκτός Illumipad, ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα. Η μοναδική αυτή αλλαξιέρα έχει το φωτάκι σε σημείο που εξυπηρετεί, όποιον αλλάζει την πάνα έτσι ώστε να βλέπει καλά στην αλλαγή της νυχτερινής πάνας χωρίς να ανάβει τα φώτα του δωματίου και να ενοχλείται το μωράκι.

Χαλί παιχνιδιού PlayMAT City/Farm

Το χαλάκι για παιχνίδι Prince Lionheart Playmat είναι ένα υπέροχο, αδιάβροχο και από μη τοξικά υλικά χαλάκι, το οποίο έχει μία πόλη με δρόμους από τη μία και από την άλλη πλευρά μία υπέροχη φάρμα με ζωάκια. έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από τα χτυπηματάκια την ώρα του παιχνιδιού, αλλά και να διασκεδάζει τα παιδάκια, ενώ παράλληλα τα εκπαιδεύει! Μεταφέρεται και καθαρίζεται εύκολα με ένα πανάκι (ή μωρομάντηλο).

Αλλαξιέρα τσάντας

Η αλλαξιέρα τσάντας της Snoozebaby είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας βαμβάκι, που χαρίζει ζεστασιά και άνεση σε κάθε αλλαγή, και είναι ιδανική ακόμα και στη βόλτα με το μώρο! Συνδυάζει άψογα δραστηριότητα, απαλότητα και ζεστασιά σε κάθε αλλαγή πάνας! Τα μωράκια είναι απασχολημένα όσο βρίσκονται στην αλλαξιέρα τους και το άλλαγμα γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια. Το κάλυμμα περιλαμβάνει 9  πρωτοποριακά ταμπελάκια αφής από διαφορετικά υλικά το κάθε ένα, έτσι ώστε το μωράκι μας να αναπτύσσει τις δεξιότητες του.

Για ακόμη περισσότερες ιδέες και προτάσεις προϊόντων, αλλά και θέματα που αφορούν την ασφάλεια του μωρού και του παιδιού στο σπίτι, επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα της Safebebe στην Δημητρίου Βασιλείου 13Α, στο Νέο Ψυχικό, TK 15451 (τηλ +30 210 67 19 059)

Instagram https://www.instagram.com/safebebe.gr/

FB Page https://www.facebook.com/Safebebe/