Γιαούρτι με ροδάκινα

Τα έτοιμα κατεψυγμένα γιαούρτια έχουν τόση ζάχαρη όσο και τα παγωτά. Το παρακάτω μπορεί να έχει γλυκιά γεύση, δεν έχει όμως ζάχαρη.

Υλικά
2 φλιτζάνια πλήρες γιαούρτι
1 φλιτζάνι, αποφλοιωμένοι, φρέσκοι γιαρμάδες
¼ του φλιτζανιού πολτός μήλου

Εκτέλεση
Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα.

Ετοιμάστε το γιαούρτι σύμφωνα με τις οδηγίες της παγωτομηχανής ή βάλτε το λείο μείγμα μέσα σε μια φόρμα των 20 εκατοστών και παγώστε το μέχρι να μαλακώσει. Έπειτα ρίξτε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπήστε το μέχρι να γίνει αφράτο . Επαναλάβετε τη διαδικασία 1 – 2 φορές ακόμα. Μετά παγώστε το μέχρι να πετύχετε τη σύσταση που θέλετε. Αν γίνει πολύ σκληρό αφήστε το να ξεπαγώσει μέχρι να το πιάσετε με το κουτάλι.

Πηγή: What to Expect the First Year (Workman Publishing)