Η πιο απλή και νόστιμη συνταγή για ζυμαρικά

Υπάρχουν και αυτές οι ημέρες που δεν προλαβαίνετε να μπείτε στην κουζίνα για πολλή ώρα, για να φτιάξετε κάποιο φαγητό που χρειάζεται χρόνο. Αλλά δεν χρειάζεται να αγχώνεστε.

Έχουμε για εσάς την ιδανική επιλογή. Βουτυρωμένα ζυμαρικά, χωρίς σάλτσα, αλλά σίγουρα πεντανόστιμα.

Δείτε χρειάζεστε για τη συνταγή:

Αυτή η απλή συνταγή μας δείχνει ότι όταν πρόκειται για το μαγείρεμα των ζυμαρικών, δεν χρειαζόμαστε πολλά συστατικά ούτε χρειάζεται να περάσουμε ώρες στην κουζίνα για να προετοιμάσουμε μια γευστική συνταγή.

Υλικά:

1 κύβο κοτόπουλου

1 κουταλιά της σούπας λάδι

2 1/2 φλυτζάνια της επιλογής σας ζυμαρικών

1/3 φλιτζάνι βούτυρο

½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδου

2 κουταλιές του ψιλοκομμένου κρεμμυδιού

3 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε 4 φλιτζάνια νερό με τον κύβο και το λάδι. Όταν το νερό βράζει, προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Σε ένα τηγάνι, λιώνετε το βούτυρο και τηγανίζετε την πάστα σκόρδου μαζί με το κρεμμύδι.

Στραγγίζετε το ζυμαρικό και ρίχνετε στο τηγάνι με το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά για να πάρουν τα ζυμαρικά τις γεύσεις.

Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε το τυρί και ανακατέψτε. Τα ζυμαρικά σας είναι έτοιμα να σερβιριστούν.