Κροκάν με καρύδια

Ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ για τα μικρά σας.

Υλικά

250 γρ. ψύχα καρυδιού
3 κουταλιές σούπας βύνη

Εκτέλεση

Ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά με χοντρό πάτο τη βύνη. Ζεστάνετε λίγο το φούρνο για να μαλακώσουν τα καρύδια ή σοτάρετε τα στο τηγάνι και μετά τρίψτε τα ώστε να φύγουν οι φλύδες.
Ενώστε τη βύνη και τα καρύδια που έχουν χλιάνει. Ρίξτε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί φούρνου κι απλώστε το με ελαφρώς λαδωμένη σπάτουλα. Αφήστε να κρυώσει και κόψτε το σε κομμάτια.