Κροκέτες ρυζιού με γέμιση τυριού

Τις κροκέτες αυτές θα τις λατρέψουν τα παιδιά. Μπορείτε να τις φτιάξετε είτε από κιμά είτε από κομμάτια ψαριού (ειδικά αν τα παιδιά σας είναι «δύσκολα» στο ψάρι), που έχετε σοτάρει προηγουμένως στο τηγάνι με ντοματάκια.

Υλικά
70 γρ. καστανό ρύζι
200ml νερό
Λίγο σαφράν (κρόκος)
1 κουταλιά σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ μοτσαρέλα
2 κουταλιές σούπας τριμμένο ψωμί
1 αυγό
Αλάτι

Εκτέλεση
Βράστε το ρύζι σε ελαφρώς αλατισμένο νερό για 30 λεπτά, προσθέτοντας κατόπιν το σαφράν και αφήνοντας να ηρεμήσει 10 λεπτά τουλάχιστον.

Βάλτε το ρύζι σε μια γαβάθα με το αυγό και  2 κουταλιές τριμμένο ψωμί. Πλάστε τις κροκέτες και βάλτε στο κέντρο λίγη μοτσαρέλα. Πανάρετε ξανά με το ψωμί, αλέιψτε με λάδι και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180. Σερβίρετε αμέσως όσο είναι ζεστές.