Σπιτικές ψαροκροκέτες

Τα παιδιά θα το λατρέψουν! Είναι επίσης ο πιο εύκολος τρόπος να συμπεριλάβουν στη διατροφή τους το ψάρι ακόμη και τα παιδάκια που δεν το τρώνε.

 

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C.

Ρίξτε το χτυπημένο αυγό σε ένα ρηχό πιάτο. Προσθέστε την τριμμένη φρυγανιά, το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και πιπέρι.

Βουτήξτε το ψάρι μέσα σε αυτό το μείγμα και στη συνέχεια απλώστε το στο ταψί. Ψήστε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Στο μεταξύ ανακατέψτε τη μαγιονέζα με το χυμό λεμονιού και βράστε το σπανάκι και τα μπιζέλια.

Σερβίρετε τις κροκέτες ψαριού με το σπανάκι και τα μπιζέλια με μια κουταλιά σος μαγιονέζας.