Σπιτική πίτσα για παιδιά

Μια συνταγή που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Τρώγεται κρύα και ζεστή και τα παιδιά θα τη λατρέψουν γιατί τους θυμίζει πάρτι.

Υλικά

    Για τη γέμιση

Εκτέλεση
Τοποθετείστε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε μπολ, εκτός από το αλεύρι. Λίγο λίγο προσθέστε το αλεύρι και ανακατεύουμε με κουτάλι ή με το χέρι μέχρι να έχετε μία ζύμη απαλή, ελαστική και εύπλαστη. Σε ρηχό, ελαφρώς λαδωμένο, ταψάκι 34 ή 36 εκ. απλώστε τη ζύμη με τα δάχτυλα μέχρι να καλύψει όλο το ταψί. Σε μπολ ανακατέψτε τις ψιλοκομμένες ντομάτες με το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ρίγανη. Με κουτάλι απλώστε την κρύα σάλτσα στη ζύμη. Στρώστε το ζαμπόν στην πίτσα, πασπαλίστε με τα τυριά, απλώστε τα μανιτάρια και τέλος γαρνίρετε με την πιπεριά. Ψήστε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 230°C στις αντιστάσεις, πάνω κάτω, στην τελευταία σχάρα, για 20΄ περίπου, μέχρι να ψηθεί η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά.