150 γραμμάρια μάνγκο
500 γραμμάρια ανανά
150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Παρασκευή
Ξεφλουδίστε το μάνγκο και τον ανανά, κόψτε τα σε κομμάτια και βάλτε τα σε ένα μπολ για να παγώσουν για δύο ώρες στην κατάψυξη.
Όταν τα κομμάτια έχουν πια παγώσει αρκετά, τα ανακατεύουμε σε ένα μπλέντερ με την κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας λίγο ζάχαρη εάν είναι απαραίτητο για να επιτύχουμε μια κρεμώδη υφή.
Βάλτε τα μόλις τελειώσετε στην κατάψυξη για έξι ώρες, ανακατεύοντας τακτικά με ένα κουτάλι.
Συμβουλή: Επίσης συνιστούμε τη χρήση ζάχαρης άχνη, καθώς είναι πολύ πιο λεπτή και θα κάνει το παγωτό πιο απαλό. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε τους σπόρους από τα φρούτα.