Η παραδοσιακή σπιτική λεμονάδα μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητική για να αντιμετωπίσετε το φούσκωμα από το φαγητό των ημερών του Πάσχα.
Δείτε μια εύκολη συνταγή για οχτώ ποτήρια…
Συστατικά
5 κιλά λεμόνια
2 φλιτζάνια νερό
2 φλιτζάνια ζάχαρη
Βγάζουμε και σουρώνουμε το χυμό από τα λεμόνια. Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε ένα κατσαρόλακι μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στη συνέχεια τοποθετούμε σε μια κανάτα το χυμό λεμονιού, το νερό και μερικές φέτες λεμονιού και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά.