Πέντε τρόφιμα που καταστρέφονται στην κατάψυξη

Η βαθιά ψύξη βοηθά στο να διατηρούνται κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους.

Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούμε τρόφιμα, άρα και χρήματα.

Ωστόσο, ορισμένα τρόφιμα δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Πέντε τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη είναι τα εξής:

τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
– αβγά
– τηγανητά
– καφές
– μαγειρεμένα ζυμαρικά

Προτιμήστε να τοποθετήσετε αυτά τα προϊόντα/φαγητά στο ψυγείο για μερικές ημέρες και φροντίστε να τα καταναλώσετε το συντομότερο δυνατό.