Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να είναι η επιδερμίδα σας λαμπερή την ημέρα του γάμου σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συντονίσετε για την ημέρα του γάμου σας, αλλά εδώ μιλάμε για ομορφιά! Θα πρέπει να έχετε κομψό μανικιούρ, ένα όμορφο αλλά ευέλικτο χτένισμα και εντυπωσιακά αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Προτού όμως αποφασίσετε το νυφικό μακιγιάζ, θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθείτε στο δέρμα σας.

Οι φωτογραφίες του γάμου άλλωστε είναι κάτι που θα μείνει για το υπόλοιπο της ζωής σας, γι’ αυτό και όταν θα τις κοιτάτε θα θέλετε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιεί. Εδώ είναι λοιπόν όλα εκείνα που θα σας εξασφαλίσουν το τέλειο δέρμα για την ημέρα του γάμου σας. Σας εγγυόμαστε ότι τα μάτια των καλεσμένων θα είναι καρφωμένα πάνω σας εξαιτίας της λάμψης σας!

6 μήνες πριν

Ξεκινήστε θεραπείες με λέιζερ αποτρίχωση

Αν είχατε μια δια βίου ζωή μίσος για το μουστάκι σας ή θέλετε να ηρεμήσετε και να μην σκέφτεστε την αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι για τον μήνα του μέλιτος, τότε πρέπει να κάνετε αποτρίχωση με λέιζερ. Το διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι 6 εβδομάδες στις πρώτες θεραπείες , ενώ στην πορεία ο χρόνος αυτός αυξάνεται γι΄αυτό έξι μήνες πριν τον γάμο είναι μια καλή χρονική στιγμή.

Επισκεφτείτε τον δερματολόγο σας

Αν έχετε προβλήματα ακμής ή δυσχρωμίες ή και τα δύο, μια επίσκεψη στον δερματολόγο σας επιβάλλεται για να δείτε ποιες είναι οι επιλογές που έχετε. Είναι ζητήματα πιο σοβαρά, οι θεραπείες των οποίων απαιτούν χρόνο ώστε να έχετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα την ημέρα του γάμου σας.

1 μήνα πριν

Κόψτε τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή σας

Αυτό μπορεί να αποτελεί πρόκληση για πολλούς, αλλά αν κόψετε τώρα το γάλα και το τυρί θα δείτε μεγάλες αλλαγές στο δέρμα σας, προς το καλύτερο φυσικά. Αυτό επειδή τα γαλακτοκομικά προϊόντα, η γλουτένη αλλά και η ζάχαρη ανήκουν στις λεγόμενες «φλεγμονώδεις τροφές». Αν λοιπόν έχετε ήδη προβλήματα με το δέρμα σας προσπαθήστε να τα αποφύγετε και θα δείτε αποτελέσματα.

Θεραπεία με φλούδες πορτοκαλιού

Αντί να τις πετάτε χρησιμοποιείστε τις φλούδες πορτοκαλιού για να δώσουν έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σας. Οι φλούδες πορτοκαλιού περιέχουν μια ευρεία ποικιλία θρεπτικών ουσιών και φυτοθρεπτικά συστατικά που είναι πολύ ισχυρά για τη θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος. Περιέχουν επίσης περισσότερη βιταμίνη C από το εσωτερικό του πορτοκαλιού αλλά και ασβέστιο και φυτικές ίνες.

Botox

Είτε είστε τακτικές στο botox, είτε θέλετε να «γεμίσετε» κάποιες μικρές ρυτίδες που έχουν σχηματιστεί στο μέτωπο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το κάνετε και να έχετε ένα όμορφο και φρέσκο αποτέλεσμα. Γενικά να ξέρετε, σε περίπτωση που δεν έχετε ξανακάνει και το σκέφτεστε, ότι το botox χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για να εφαρμοστεί και διαρκεί 4 με 6 μήνες. Σκοπός του είναι να τεντώσει το δέρμα, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ρυτίδες του προσώπου.

1 βδομάδα πριν από τον γάμο

Μια καλή ιδέα είναι να κανονίσετε έναν καθαρισμό προσώπου με την αισθητικό σας, ένα peeling που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και οτιδήποτε άλλο είναι ιδανικό για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να δείχνετε φρέσκια και λαμπερή τη μέρα του γάμου σου.

1 -2 μέρες πριν

Μάσκα ομορφιάς

Δοκιμάστε να κάνετε μια τονωτική μάσκα ομορφιάς στο σπίτι αλλά να είστε σίγουρες για τα υλικά που θα χρησιμοποιήστε ώστε να μην ερεθιστεί το δέρμα σας λίγες μόλις μέρες πριν το γάμο.

Τη μεγάλη μέρα!

Ω, ναι! Η μεγάλη μέρα έφτασε! Φροντίστε μόνο να έχετε κοιμηθεί καλά και να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκούραστη. Η επιδερμίδα σας είναι λαμπερή και δεν χρειάζεται καμία επιπλέον περιποίηση, παρά μόνο λίγη ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα.