Βραβεία Όσκαρ 2016: Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις

Σε περίπτωση που χάσατε τις φετινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι επώνυμες κυρίες ήταν πιο εντυπωσιακές από ποτέ! Από τη Jennifer Lawrence μέχρι την Jennifer Garner, δείτε ποιες σταρ του Χόλλυγουντ μαγνήτισαν τα βλέμματα!

Naomi Watts

Η Naomi Watts επέλεξε φόρεμα της συλλογής Armani Privé σε αποχρώσεις μπλε – μωβ και εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ Bulgari.

Cate Blanchett

H διάσημη ηθοποιός έκανε για άλλη μια φορά μια πολύ σικ εμφάνιση φορώντας ένα φόρεμα στην παλέτα του γαλαζοπράσινου του οίκου Armani Privé καθώς και κοσμήματα Tiffany & Co.

Charlize Theron

Έκλεψε τις εντυπώσεις με την κατακόκκινη Dior Haute Couture τουαλέτα της και κοσμήματα Harry Winston. Λέγεται μάλιστα πώς οι φωτογράφοι την φωτογράφιζαν για περισσότερα λεπτά, συγκριτικά με τις υπόλοιπες ηθοποιούς.

Kate Winslet

Φοράει ένα φόρεμα της συλλογής Ralph Lauren Collection και σκουλαρίκια Nirav Modi.

Lady Gaga

H Lady Gaga μόνο βαρετή δεν ήταν αφού φροντίζει πάντα να μας εκπλήσσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Αυτή τη φορά προτίμησε μια λευκή ολόσωμη φόρμα και κοσμήματα Lorraine Schwartz αξίας $8 εκατομμυρίων.

Jennifer Garner

Η κομψή Jennifer Garner επέλεξε μαύρη τουαλέτα με έναν ώμο και αφρώδη λεπτομέρεια στο μπούστο του Atelier Versace, παπούτσια Rene Caovilla και κοσμήματα Neil Lane.

Julianne Moore

Επέλεξε φόρεμα του Οίκου Channel με λεπτομέρειες στο μούστο και τις τιράντες καθώς και ιδιαίτερα σκουλαρίκια Chopard.

Rachel McAdams

Μπορεί να είναι μια γλυκιά φυσιογνωμία, αυτή την φορά όμως η Rachel McAdams ανέδειξε την σέξι πλευρά του εαυτού του με τη σμαραγδένια τουαλέτα με βαθύ σκίσιμο του σχεδιαστή August Getty.

Margot Robbie

Μπορεί να μην προτάθηκε για Όσκαρ, αλλά η Margot Robbie μας χάρισε μια από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις με ένα χρυσό φόρεμα Tom Ford με βαθύ ντεκολτέ.

Jennifer Lawrence

Για το τέλος αφήσαμε την εντυπωσιακότερη όλων που δεν ήταν άλλη από την Jennifer Lawrence. Το ξανθό των μαλλιών της «έδεσε» άψογα με την μαύρη Christian Dior τουαλέτα της και σίγουρα έγινε το talk of the event! Συμφωνείτε;