6 ιδέες για μικρές κουζίνες

Μια έξυπνά σχεδιασμένη κουζίνα έχει ελάχιστη ακαταστασία και μέγιστη αποδοτικότητα. Είτε βρίσκεστε σε διαδικασία μετακόμισης είτε ανακαίνισης, εδώ είναι οι καλύτερες ιδέες για μικρούς χώρους! 

Προσθέστε καθρέφτες

Οι αντικέ τύπου καθρέφτες διευρύνουν τον χώρο της κουζίνας σας και δίνουν την ψευδαίσθηση της «άπλας.» 

Δίσκοι και καλάθια

Τα καλάθια και οι δίσκοι είναι πολύ φιλόξενα και χρήσιμα εξαρτήματα για την κουζίνα, αφού μέσα σε αυτά μπορείτε να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε τις οικιακές συλλογές σας. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα χρώματα για πιο φιλόξενο περιβάλλον.

«Έξυπνες ντουλάπες»

Τι ποιο λειτουργικό από πολλά ντουλάπια στην κουζίνα σας; Τοποθετούνται ψηλά και δεν καταλαμβάνουν μήκος αλλά ύψος! Ο χώρος σας θα απλωθεί προς τα πάνω και θα δείχνει απίστευτα εντυπωσιακός.

Σκαμπό αντί για καρέκλες

Τα σκαμπό γύρω από τον πάγκο της κουζίνας σας εξοικονομούν απίστευτο χώρο! Το κρεμ χρώμα δένει αρμονικά με οποιοδήποτε άλλο χρώμα και δίνει τη δυνατότατα σε μικρούς και μεγάλους να κινούνται άνετα στον χώρο.

Ψηλά ράφια

Προτιμήστε τα ψηλά ράφια  τύπου γραφείο πάνω στα οποία μπορείτε να ακουμπάτε αντικείμενα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα όπως τα τσαγιερό, τις φρουτιέρες και πιάτα καθημερινής χρήσης. 

Κρεμάστε κατσαρόλες και τηγάνια

Τα κρεμαστά κατσαρολικά απελευθερώνουν χώρο και δίνουν στυλ στον χώρο της κουζίνας σας.  Η ιδανική θέση είναι πάνω από τον πάγκο της κουζίνας.