Γάμος: 5 πράγματα για τα οποία αποφασίζει μόνο η νύφη

Κατά την προετοιμασία ενός γάμου και με όλο αυτό το τρέξιμο και το άγχος που τον συνοδεύει, είναι πολύ εύκολο για τη νύφη να παρασυρθεί και να υποχωρήσει προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία της οικογένειάς της. Λοιπόν, μαντέψτε τι;

Εάν είστε η νύφη, ο γάμος είναι δικός σας. Δεν είναι δίκαιο να παίρνουν τις αποφάσεις για το ζευγάρι και για τη δική τους μεγάλη μέρα κάποιοι άλλοι, ακόμα κι αν είναι οι γονείς και έχουν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένα ζητήματα του γάμου για τα οποία πρέπει να συμβιβαστείτε, αλλά κατά την οργάνωση βεβαιωθείτε ότι έχετε τον τελευταίο λόγο για τα εξής πέντε πράγματα:

Νυφικό φόρεμα

Το νυφικό υποτίθεται πώς το διαλέγει η κάθε κοπέλα ανάλογα με το προσωπικό της γούστο. Θα πρέπει να είναι κάποιο μέσα στο οποίο θα αισθάνεται αληθινή πριγκίπισσα. Αν λοιπόν παντρεύεστε και ψάχνετε για το νυφικό των ονείρων σας, πηγαίνετε στα ραντεβού με τους οίκους νυφικών με μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Δεν χρειάζεται να έρθουν όλες οι φίλες σας μαζί, γιατί λογικό είναι πολλές γυναίκες μαζί να έχουν διαφορετικές απόψεις και στο τέλος να μπερδευτείτε.

Το θέμα του γάμου

Το θέμα του γάμου θα πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητα της νύφης και του γαμπρού και όχι το γούστο της κάθε οικογένειας, των φίλων ή του διοργανωτή του γάμου. Επιλέξτε κάτι που θα έχει ένα βαθύτερο νόημα για την ένωσή σας ως ζευγάρι.

Τα παρανυφάκια

Αν επιλέξετε στον γάμο σας να έχετε παράνυφες ή παρανυφάκια, είναι λογικό να θέλετε άτομα του στενού σας συγγενικού περιβάλλοντος. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πει ποιος πρέπει ή όχι να μπει παράνυφος.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ

Στο κάτω κάτω πρόκειται για το δικό μας μαλλί και το δικό σας μακιγιάζ! Θέλετε να λάμπετε εκείνη την ημέρα οπότε μην ακούστε δεξιά κι αριστερά τι χρώμα κραγιόν πρέπει να αποφύγετε ή ποια μάρκα make – up είναι η καλύτερη. Φροντίστε απλά να κάνετε τα δοκιμαστικά στην ώρα τους και να ανταλλάξετε απόψεις με τους επαγγελματίες του μακιγιάζ πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση.

Τα λουλούδια

Όπως και το θέμα του γάμου σας, έτσι και τα λουλούδια, θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν τη νύφη. Επιλέξτε λοιπόν ένα μπουκέτο λουλούδια από αυτά που αγαπάτε ή εκείνα που σας πρόσφερε ο άντρας της ζωής σας στα πρώτα ραντεβού…