Η ιδιαίτερη γεύση της, αλλά και η μυρωδιά της την κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που η κανέλα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα συστατικά για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Όμως η χρήση της δεν περιορίζεται μόνο εκεί, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλλού. Μπορεί για παράδειγμα να γίνει ακόμη και αρωματικό χώρου.
Τώρα, που μένετε στο σπίτι, μπορείτε να φτιάξετε μόνες το δικό σας αποσμητικό χώρου.
Δείτε τι κάνετε:
Βάζετε μηλόξιδο, ένα ξυλαράκι κανέλας και μερικά ολόκληρα γαρίφαλα σε ένα κατσαρολάκι. Σιγοβράζετε το μείγμα ενώ προσθέτετε λίγες φλούδες πορτοκαλιού για ακόμη πιο έντονη μυρωδιά.
Έχω την εντύπωση ότι αυτός που διάβασε και μετέφρασε το άρθρο στα Ελληνικά τα κανε μπάχαλο. Γιατί το μηλόξιδο μυρίζει χάλια.
Υποθέτω ότι το αρχικό άρθρο μιλούσε για apple cider που είναι ο μηλίτης.