Τρία μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά μαγειρέματος

Λίγο ή πολύ όλο και κάτι θα έχουμε ακούσει ή βλέπαμε στα μικράτα μας τη γιαγιά ή και τη μαμά να εφαρμόζουν κάποια μικρά μυστικά της κουζίνας. Μυστικά που οι περισσότεροι μάθαμε και εφαρμόζουμε μεγαλώνοντας.

Δείτε παρακάτω τρία από αυτά που θα σας φανούν χρήσιμα στην καθημερινότητά σας στην κουζίνα και δη στο μαγείρεμα. Είναι από αυτά που θα ήθελες να ξέρεις αλλά και που θα χρησιμοποιείς συνεχώς από τη μέρα που θα τα γνωρίζεις.

  1. Για να μην μυρίζει το κουνουπίδι, την ώρα που βράζει, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα μια φέτα ψωμί.
  2. Για να είναι πιο αφράτη η ομελέτα, ρίχνουμε μέσα στο μείγμα με το αυγό λίγο γάλα.
  3. Τα όσπρια τα μουλιάζουμε πάντα από το προηγούμενο βράδυ και πάντα σε κρύο νερό.