Η Λουπίτα Νιόνγκ’ο ομορφότερη στον κόσμο

Την ηθοποιό Λουπίτα Νιονγκ’ο ανέδειξε για την ομορφιά της το περιοδικό People.

 

 

Η ηθοποιός κέρδισε φέτος το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου  για την ερμηνεία της στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος», εντυπωσίασε σε κάθε της εμφάνιση και  όπως φαίνεται όχι άδικα αφού η Λουπίτα Νιόνγκο ανακηρύχθηκε ως η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2014.

«Δεν υπήρχε κανένας διαγωνισμός φέτος. Πραγματικά φαινόταν σαν να είναι η μόνη μας επιλογή» δήλωσε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Τζές Κάγκλε.

Η 31χρονη ηθοποιός, η οποία  υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών δήλωσε με τη σειρά της πώς δεν πίστευε ποτέ ότι θα ανακηρύσσονταν η ομορφότερη του κόσμου.

«Είναι συναρπαστικό, μία πολύ σημαντική φιλοφρόνηση», είπε χαρακτηριστικά η Νιόνγκ’ο.

Προφανώς η Νιόνγκ’ο είναι όμορφη και ταλαντούχα είπε ο Κάγκλε «αλλά ο τρόπος που χειρίζεται η ίδια τη δημοσιότητα την ανεβάζει στην κορυφή» .

Η Λουπίτα Νιόνγκο η οποία γεννήθηκε στο Μεξικό και μεγάλωσε στην Κένυα, είναι η τρίτη γυναίκα αφρικανικής καταγωγής που κερδίζει το βραβείο σε έναν θεσμό που μετράει 25 χρόνια. Το 2003 νικήτρια ήταν η Χάλι Μπέρι και το 2012 η Μπιγιονσέ.

Η ίδια υπογράμμισε ότι παλαιότερα θεωρούσε ομορφιά τα πρότυπα που έβγαζε η τηλεόραση: «Ανοιχτό δέρμα και μακριά, κυματιστά, ίσια μαλλιά. Υποσυνείδητα αρχίζεις να εκτιμάς περισσότερο αυτά τα πράγματα, παρά αυτά που διαθέτεις.Η μητέρα μου πάντα έλεγε ότι ήμουν όμορφη. Τελικά πιστεύω ότι κάπου είχε δίκιο», συμπληρώνει.

Την λίστα των ωραιότερων γυναικών για το 2014 συμπληρώνει η τραγουδίστρια Πίνκ, η Μόλι Σιμς, αλλά και η μέλλουσα σύζυγος του Τζόνι Ντέπ, Άμπερ Χερντ.