Η PLAYMOBIL «ζούγκλα» και μια «ΑΓΚΑΛΙΑ» προσφοράς στο AVENUE!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα άγρια θηρία της Αφρικανικής Ηπείρου γίνονται φυσικού μεγέθους παιχνίδι, δίνοντας και στους γονείς την ευκαιρία να δείξουν στα παιδιά τους από κοντά τα είδη εκείνα που μέχρι τώρα συναντάνε μόνο στα βιβλία και στις ταινίες.

Πού αλλού; Στο AVENUE MALL! Από τις 4 μέχρι τις 19 Μαΐου παίρνουμε τα παιδιά μας και επισκεπτόμαστε το εμπορικό κέντρο AVENUE για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στην PLAYMOBIL «ζούγκλα». Καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, λιοντάρια, μαϊμούδες και τουκάν σε φυσικό μέγεθος θα εντυπωσιάσουν τα μικρά παιδιά τα οποία έχουν επίσης την ευκαιρία να παίξουν σε μια αφρικάνικη καλύβα με τζιπ. 

Και επειδή οι μικροί επισκέπτες του κέντρου είναι γεμάτοι ενέργεια όλη μέρα θα διασκεδάσουν και στο Volta Fun Town, το μεγαλύτερο παιδότοπο σε ελληνικό Εμπορικό, με τα αμέτρητα παιχνίδια και το τεράστιο κάστρο ενώ εμείς μπορούμε παράλληλα να κάνουμε τις αγορές μας.

Δίνουμε μια «ΑΓΚΑΛΙΑ» προσφοράς

Ως γονείς, όμως, ξέρουμε πολύ καλά και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν πολλές οικογένειες συνανθρώπων μας και οι ειδικές ομάδες της κοινωνίας μας. Γι’ αυτό το λόγο, φέτος το AVENUE γιορτάζει τη Γιορτή της Μητέρας με μια ευκαιρία προσφοράς και βοήθειας στην κάλυψη των αναγκών πολλών από αυτών των οικογενειών. Στις 12 Μαΐου, το AVENUE γιορτάζει την Ημέρα αυτή με τα μέλη του Συλλόγου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ» , συγκεντρώνοντας είδη για τις οικογένειες που χρειάζονται τα είδη που εμάς μας περισσεύουν. Συγκεντρώνουμε τα είδη που μπορούμε και μαθαίνουμε στα παιδιά μας την έννοια της προσφοράς και της βοήθειας στον συνάνθρωπο. Την έννοια της αλληλεγγύης. Κάποιο είδος που σε εμάς και στα παιδιά μας περισσεύει μπορεί να καλύψει μια μεγάλη ανάγκη σε μια άλλη οικογένεια. 

 

Μάιος σε ρυθμούς χαράς!

Όλος ο Μάιος, όμως, θα είναι σε ρυθμούς “Happy Days” στο AVENUE με την μια έκπληξη να διαδέχεται την άλλη και τις εκπτώσεις να προσθέτουν ένα επιπλέον κίνητρο στις εξαιρετικές τιμές των 60 επώνυμων καταστημάτων που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο.

Εκτός από τις μεγάλες εκπτώσεις και το άνετο parking που κάνουν την επίσκεψη στο AVENUE την πιο ωραία και ξεκούραστη ώρα της ημέρας, το AVENUE προσφέρει και μια ευκαιρία για μοναδικό ταξίδι! Συγκεκριμένα, για αγορές από 30 ευρώ και πάνω, η Υποδοχή του AVENUE δίνει ένα κουπόνι για μια μοναδική κλήρωση με δώρο: πέντε 4ήμερα ταξίδια στους μαγευτικούς Λειψούς!

Για όσους μάλιστα δεν ξέρουν την ξεχωριστή ομορφιά αυτής της συστάδας νησιών του Αιγαίου, το AVENUE έχει φροντίσει να «έρθουν» οι Λειψοί σε αυτό, φιλοξενώντας -από τις 29 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου- τουριστικό περίπτερο της περιοχής με πληροφορίες και οδηγίες. Εκεί θα μας περιμένουν επίσης να δοκιμάσουμε πολλά τοπικά εδέσματα και λιχουδιές!